Connect.si - Aplikacije > iOS

Mobilna televizija T-2 GO odslej tudi na iOS napravah

Foto: Mobilna televizija T-2 GO odslej tudi na iOS napravah - Connect.si
  • Foto: Mobilna televizija T-2 GO odslej tudi na iOS napravah - Connect.si
  • Foto: Mobilna televizija T-2 GO odslej tudi na iOS napravah - Connect.si

Domala vsi naši kabelski ponudniki televizije že omogočajo ogled TV kanalov na mobilnih napravah. Pisali smo že o Telemachu in SiOLu. Foteljni krompirji, ki so naročniki T-2, so do danes lahko uživali v telefonični televiziji T2GO samo na Android napravah. T-2 pa je bržčas zaradi prihajajočega žogobrcnega turnirja poskrbel tudi za jabolčni tabor.

Vsebinsko se iOS in Android aplikaciji ne razlikujeta

Tudi grafika obeh aplikacij je zelo podobna, razlike so le v podrobnostih, ki so posledica različnih uporabniških vmesnikov obeh operacijskih sistemov.

Spored, časovni trak, ogled kanalov, opomniki

Prijava v aplikacijo je možna z vašim T-2 uporabniškim računom, ki ga ustvarite na servisnih straneh T-2.

Kot je za pričakovati, imajo vsi uporabniki možnost pregleda vseh TV programov v naboru ponudnika T-2, za ogled dotičnega programa pa morate biti naročnik programskega paketa, v katerega ta kanal spada.

Ob tem naj opozorimo, da določeni kanali v ponudbi T-2 niso na voljo v mobilni različici. Če ste recimo naročnik programskega paketa L, v katerem je recimo novi kanal Discovery ID, ogled tega kanala na mobilniku ni mogoč. Enako se godi še nekaterim tujim kanalom.

Priročno orodje, ki ga aplikacija ponuja, je dodajanje opomnikov za določeno oddajo. Tako se lahko izognete kataklizmičnim posledicam, ako bi zamudili sobotnega Marijota.

T-2 tv2go lahko spremljate na kateremkoli internetnem omrežju v Sloveniji ter v slovenskih mobilnih omrežjih

Storitev tv2go je za naročnike T-2 IPTV storitev brezplačna. V primeru da ste že naročnik TV funkcij časovnega zamika, bodo te brezplačno delovale tudi na vaši tv2go aplikaciji.

Uporaba storitve tv2go znotraj mobilnega T-2 omrežja in v omrežju Si.mobil se obračunava v skladu z veljavnim T-2 cenikom (če vaš paket vsebuje vključen paket prenosa podatkov, se prenos podatkov obračunava šele po porabi predzakupljene količine). V kolikor v trenutku predvajanja niste uporabnik T-2 mobilne telefonije in/ali  T-2 interneta veljajo pogoji ponudnika, pri katerem uporabljate mobilne in/ali internetne storitve.

Za posamezno tv2go naročniško razmerje so lahko hkrati vzpostavljene do 3 povezave na napravah (npr. tv2go na treh mobilnih telefonih).

Kljub temu, da je program na mobilnikih predvajan z manjšo zakasnitvijo (slabo minuto), bo straniščno spremljanje žajfastih serij vsekakor poželo odobravanje vseobče javnosti (če le ne boste iskali pomanjklivo oblečenih gospodinj, tovrstnih TV programov na mobilnikih zaenkrat še ni).

Aplikacije - iOS

08. 06. 2012 ob 11:21

Vas zanima naša ocena mobilnika, računalnika, navigacije, fotoaparata ...?

Želite biti obveščeni o novostih na strani?

Naročite se na Connect e-zin

Zadnje novice

Galerija

  • Mobilna televizija T-2 GO odslej tudi na iOS napravah
  • Mobilna televizija T-2 GO odslej tudi na iOS napravah

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri