Connect.si - Aplikacije > iOS

Urednikovanje Facebook strani na iOS napravah odslej tudi z aplikacijo Facebook Page manager

Foto: Facebook Page manager - Connect.si

Ekipa, ki pri Facebooku bdi nad razvojem mobilne komune, je pripravila namensko aplikacijo za urejanje t.i. Facebook stran. Doslej je bilo objavljanje vsebin na teh straneh z mobilniki preko uradne Facebook aplikacije precej omejeno, prav tako pa ni bilo možno spremljati vseh aktivnosti, ki se tam odvijajo.

Aplikacije Facebook Page manager bodo veseli predvsem uredniki Facebook strani

Aplikacije bodo veseli predvsem uredniki Facebook strani predvsem za to, ker mnogi uredniki uporabljajo več različnih Facebook profilov, tako da z mobilno aplikacijo Facebook niti nimajo dostopa do vseh strani, ki jih upravljajo z različnimi profili, saj je sprememba profila v aplikaciji Facebook ne prav enostavno in hitro opravilo.

V Facebook Page manager bo tako možno vpisati ločen Facebook profil od tistega, ki ga imate vpisanega v aplikaciji Facebook.

Kaj omogoča Facebook Page manager

  • objavljanje na zid, komentiranje in odgovarjanje v imenu "strani",
  • objaviti je možno tako povezave, kot slike,
  • aplikacija Facebook Page manager lahko (preko iOS centra za obveščanje) opozarja na razne aktivnosti, ki se dogajajo na Facebook strani,
  • upravljanje vseh vaših strani znotraj ene apliakcije
  • vpogled v statistiko (Insights)

Aplikacija je prvo bila objavljena v novozelandski iTunes trgovini in se počasi pojavlja tudi v preostalih lokalnih iTunes zbirkah. Če Facebook Page managerja zaenkrat še ne najdete v iskalniku vaše App Store, velja počakati dan ali dva. Ko bo na voljo v Slovneski iTunes App Store, bomo o tem bržčas takoj čivknili, zato le spremljajte naš tviter, ako ga še ne: @ConnectSlo.

Aplikacije - iOS

17. 05. 2012 ob 10:41

Vas zanima naša ocena mobilnika, računalnika, navigacije, fotoaparata ...?

Želite biti obveščeni o novostih na strani?

Naročite se na Connect e-zin

Zadnje novice

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri