Connect.si - Aplikacije > iOS

Ustvari svoj ritem in Ritem sveta – namizna aplikacija in aplikacija za pametne telefone

Foto: cc - Connect.si

Olimpijske igre so pred vrati, atleti si že brusijo špičke na šprinterkah, uradni sponzor poletnih Olimpijskih iger v Londonu Coca-Cola pa tudi ne stoji križem rok. Podjetje je namreč izdalo dve aplikaciji, spletno in takšno za pametne mobilnike, ki vam omogočata, da se poigrate z ritmi uradne himne prvenstva in ustvarite kakšnega, ki bo všeč milijonom uporabnikom, ki že sodelujejo v miganju.

Aplikacija Ustvari svoj ritem prinaša vizualno in slušno izkušnjo, ki združuje željo mladih po druženju z njihovim zanimanjem za glasbo in šport. Uporabnik lahko s pomočjo aplikacije ustvari svoj osebni ritem in se skupaj z ostalimi pridruži Ritmu sveta.

Ritem sveta, ki je na voljo tudi na slovenski spletni strani kampanje, predstavlja globalno spletno glasbeno sodelovanje, ki združuje ritme uporabnikov iz vseh držav in tako ustvarja spoj vseh naloženih ritmov, ki se med sodelovanjem ves čas spreminjajo. Uporabniki lahko svoj ritem ustvarijo in ga zatem na Ritem sveta naložijo tudi preko mobilne spletne strani Ustvari svoj ritem, ne da bi pred tem morali naložiti aplikacijo.

Aplikacija za pametne telefone Ustvari svoj ritem

Aplikacija za pametne telefone Ustvari svoj ritem ali po tuje My Beat Maker gre še korak dlje, saj z uporabo revolucionarne tehnologije družbe Zooz omogoča mladostnikom, da ustvarijo svoj ritem s premikanjem telefona.

Ta inovativna tehnologija zazna premikanje naprave in gibanje spremeni v edinstven ritem na podlagi Coca-Coline pesmi za London 2012. Pravijo, da je svoj ritem ustvarilo že prek 3 milijone in 225 tisoč uporabnikov, kaj več pa si oglejte na spletni strani www.coca-cola.com/theolympics/sl-SL/GlobalBeat.

Aplikacije - iOS

20. 07. 2012 ob 10:34

Vas zanima naša ocena mobilnika, računalnika, navigacije, fotoaparata ...?

Želite biti obveščeni o novostih na strani?

Naročite se na Connect e-zin

Zadnje novice

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri