Connect.si - Mobilniki > Novice

ASUS tablice med prvimi z nadgradnjami na Android 4.1

Foto: ASUS Transformer Pad Infinity - Connect.si
  • Foto: ASUS Transformer Pad Infinity - Connect.si
  • Foto: ASUS Transformer Pad Infinity - Connect.si
  • Foto: ASUS Transformer Pad Infinity - Connect.si

Podjetje ASUS je objavilo, da bo za večino svojih tabličnih računalnikov ponudilo nadgradnjo operacijskega sistema Android različice 4.1 (z razvojnim imenom Jelly Bean), ko bo ta uradno na voljo. Nadgradnje bodo kot prvi deležni uporabniki tablic ASUS Transformer Pad, ASUS Transformer Pad Prime in ASUS Transformer Pad Infinity, v ASUS-u pa preverjajo možnost namestitve omenjenega operacijskega sistema tudi na druge modele tabličnih računalnikov.

Uporabniki tabličnih računalnikov ASUS so v preteklosti že spoznali prizadevanja proizvajalca, da svoje naprave kar se da redno posodablja in jim dodaja nove funkcionalnosti. Filozofija, ki jo v ASUS-u imenujejo ‘Design Thinking’, se podrobno posveča tudi poprodajnim aktivnostim izdelkov. Zanesljiva in redna podpora pripomore h kakovostni uporabniški izkušnji, zato si v ASUS-u prizadevajo, da njihovi izdelki delujejo kar najboljše čim dlje.

Tablični računalniki ASUS Transformer Pad, ASUS Transformer Pad Prime in ASUS Transformer Pad Infinity bodo tako med prvimi na svetu deležni nadgradnje operacijskega sistema Android na različico 4.1 (Jelly Bean). V naslednjih mesecih pa lahko takšno nadgradnjo pričakujejo tudi uporabniki nekaterih drugih modelov tablic ASUS.

www.asus.com

Mobilniki - Novice

07. 08. 2012 ob 10:15

Vas zanima naša ocena mobilnika, računalnika, navigacije, fotoaparata ...?

Želite biti obveščeni o novostih na strani?

Naročite se na Connect e-zin

Zadnje novice

Galerija

  • ASUS Transformer Pad Infinity
  • ASUS Transformer TF300
  • Android-Jelly-Bean-Logo

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri