Connect.si - Navigacija > Novice

TomTom z novimi produkti Start 60, VIA 130, VIA 135, GO LIVE 825 in nadgrajenimi storitvami na slovenskem trgu

Foto: TomTom GO LIVE 825 - Connect.si
  • Foto: TomTom GO LIVE 825 - Connect.si
  • Foto: TomTom GO LIVE 825 - Connect.si
  • Foto: TomTom GO LIVE 825 - Connect.si

TomTom je dopolnil linijo izdelkov s Start 60, VIA 130 in 135 ter naprednim GO LIVE 825. Že slab 'mesec dni' (od 31. maja) pa je uporabnikom omogočena tudi dnevna brezplačna posodobitev kart z MAP Share, hkrati z novo komunikacijo kart s triplastno kartografijo pa še hitrejše doseganje cilja.

Nova storitev LIVE vpeljana z napravo GO LIVE 825 ponuja storitve Google search, Vreme in Prometne kamere ter je prvo leto brezplačna. Prav tako ima naprava vse druge prednosti TomTom-ovih navigacijskih naprav, kot so prostoročna glasovna navigacija, prostoročno telefoniranje preko Bluetootha in natančno načrtovanje najboljših poti v prometu. HD Traffic je trenutno na voljo v 15 evropskih državah, v Sloveniji pa bo deloval predvidoma konec leta.

Z novo triplastno kartografijo za Slovenijo vozniki dosežejo cilj še hitreje kot dosedaj. TomTom-ovo izhodišče so najnovejši zemljevidi, ki jih uporablja 62 milijonov voznikov. Funkcija IQ Routes pri izračunavanju poti uporablja zadnje resnične podatke teh voznikov. Z dnevno brezplačno osvežitvijo zemljevidov pa sedaj preko skupnosti TomTom MAP Share vozniki dobijo dnevno informacije o spremembah v prometu.

21-milijonska skupnost TomTom MAP Share ima lokalno znanje o spremenjenih omejitvah hitrosti, novih imenih ulic, blokiranih cestah, novih smereh prometa in spremenjenih omejitvah zavijanja. Vožnja tako poteka brez presenečenj s samo enim priklopom na računalnik dnevno. Računalnik ob priključitvi naprave opozori tudi na sveže četrtletne zemljevide, ki so zagotovilo najnovejših TomTom zemljevidov.

Navigacija - Novice

18. 06. 2012 ob 09:47

Vas zanima naša ocena mobilnika, računalnika, navigacije, fotoaparata ...?

Želite biti obveščeni o novostih na strani?

Naročite se na Connect e-zin

Zadnje novice

Galerija

  • TomTom GO LIVE 825
  • TomTom Start 60
  • TomTom Via 135

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri