Connect.si - Računalniki > Novice

HP dosegel rekordno 100TB/h hitrost varnostnega kopiranja podatkov s HP StoreOnce

Foto: HP StoreOnce - Connect.si

HP je dopolnil ponudbeni sklop HP StoreOnce Backup z novimi rešitvami za deduplikacijo podatkov, ki organizacijam omogočajo upravljati tveganja, povezana eksplozivno rastjo informacij, in hkrati zaščititi več podatkov v krajšem času. Nove rešitve so prve na trgu, ki v enem sistemu zagotavljajo zmogljivost 100 terabajtov na uro za varnostno kopiranje podatkov in obnavljanje podatkov s kapaciteto 40 TB na uro, kar je, kot pravijo pri HP-ju, tri- do petkrat hitreje kot najbližja konkurenčna ponudba.

HP StoreOnce: redefinirana deduplikacija podatkov

HP StoreOnce je prva rešitev na trgu, ki omogoča, da se podatki deduplicirajo samo enkrat s koriščenjem poenotene tehnologije, nakar jih je moč premestiti kamorkoli brez potrebe po njihovi rehidraciji. HP StoreOnce odlikuje konsistentna in visoko zmogljiva arhitektura za deduplikacijo, aplikativna na celotno infrastrukturo, vse od strežnikov za aplikacije do podatkovnih centrov na oddaljenih lokacijah.

Z integriranimi tehnologijami HP Labs, HP StoreOnce vključuje več kot 50 patentiranih inovacij, vse od unikatne »cluster« zasnove do tehnologij za avtomatizacijo in avtonomni ponovni zagon v primeru kritične strojne napake, kar zmanjšuje verjetnost izgube podatkov.

Nova programska oprema HP StoreOnce Catalyst za sisteme HP StoreOnce Backup omogoča strankam deduplikacijo podatkov na strežnikih, preden so ti preneseni v centralni sistem HP StoreOnce Backup. Ta pristop povečuje fleksibilnost, ki strankam omogoča optimizacijo procesov varnostnega kopiranja podatkov, odpravlja odvečne vire, zmanjšuje pasovno širino delovanja in izboljšuje zmogljivost varnostnega kopiranja.

Računalniki - Novice

16. 07. 2012 ob 12:35

Vas zanima naša ocena mobilnika, računalnika, navigacije, fotoaparata ...?

Želite biti obveščeni o novostih na strani?

Naročite se na Connect e-zin

Zadnje novice

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri