Družba Bwin pred kratkim praznovala 10. obletnico stav v živo

Foto: bwin - Connect.si

Stave v živo, s katerimi so začeli leta 2002, so se izkazale za eno večjih inovacij v zgodovini igralništva. Družba Bwin je z njimi omogočila obiskovalcem iz vsega sveta, da stavijo na športne dogodke, medtem ko le-ti potekajo, s stavnimi razmerji, ki se spreminjajo glede na razvoj tekme. To pomeni da, namesto da bi stavili na končni rezultat, lahko stranke družbe Bwin stavijo že med samo tekmo. Celotna izkušnja tako postane veliko bolj vznemirljiva zaradi vseh sprememb, ki se dogajajo med samo tekmo.

Thomas Tzokas, direktor Bwin.party za Srednjo in Vzhodno Evropo, pravi, da je bil ta izum velik preskok za Bwin, družbi pa je pomagal utrditi položaj vodilnega ponudnika spletnih stav:

»Stave v živo so eden izmed najpomembnejših prispevkov družbe Bwin v svetu spletnega igralništva, ki so spremenile celoten način delovanja te industrije. To je bil velik korak za družbo Bwin, ki ji je pomagal pri uvedbi cele serije inovacij kot so multi stave, s katerimi so začeli leta 2004.«

Multi-stavam, ki omogočajo uporabnikom, da pomnožijo stavno razmerje za kombinacijo dveh ali več stav, je sledila integracija avdio in video predvajanja športnih dogodkov v živo na spletni platformi družbe Bwin v letu 2005.

Spreminjanje stav v zabavo

Izumi družbe Bwin so pomagali celotni panogi spremeniti izkušnjo, ki jo svojim strankam nudijo, in spremenili preproste stave v čisto zabavo ter ustvarili celo skupnost uporabnikov stav v živo. Najbolj fascinanten vidik stav v živo je dejstvo, da se stavna razmerja spreminjajo med samim dogodkom, pogosto že na vsakih nekaj sekund. Strokovnjaki izračunajo razmerja stav pred začetkom tekme in jih spreminjajo glede na dogajanje med tekmo ter glede na trenutno vedenje uporabnikov. Za vsak dogodek je na voljo do 300 stav.

Zato da bi bili obiskovalci dobro obveščeni o najpomembnejših športnih dogodkih na svetu, ponuja družba Bwin tudi brezplačen avdio in video komentar za tekmovanja, kot so največje evropske nogometne lige in Grand Slam teniški turnirji.

Uporabniki stav v živo so goreča skupnost

Uporabniki stav v živo imajo radi zabavo in vznemirjenje. Radi zmagujejo, vendar imajo še rajši vznemirjenje, ko se njihove najljubše ekipe ali igralci bojujejo za ključne gole ali točke. Svoje navdušenje radi delijo z drugimi športnimi navijači, in družba Bwin jim daje priložnost, da izživijo svojo strast. Za vsak dogodek v živo obstaja posebna klepetalnica, ki je na voljo v 22 jezikih. Uporabniki lahko delijo svoj izbor stav, zgodbe o uspehu in čustva z vsemi uporabniki ali le z izbranimi prijatelji, tako imenovanimi »live buddies«. Več kot 10000 obiskovalcev se v povprečju dnevno sreča v klepetalnicah, in več kot 4000 obiskovalcev hkrati uporablja klepetalnice. Klepet v živo v takšnem obsegu ponuja le družba Bwin.

Splet - Novice

16. 07. 2012 ob 09:29

Vas zanima naša ocena mobilnika, računalnika, navigacije, fotoaparata ...?

Želite biti obveščeni o novostih na strani?

Naročite se na Connect e-zin

Zadnje novice

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri