Spletni mojstri pozor, prijave na Webmaster piknik že odprte

Foto: WWW Piknik - Connect.si

Webmaster piknik je tradicionalno druženje spletnih mojstrov in ljubiteljev sodobnih spletnih medijev. Letošnji "Webmaster piknik" se bo odvijal 19. maja v Čolnarni Trboje.

Piknik ni samo za spletne guruje

Na dogodku se vsako leto zberejo vsi, ki se v Sloveniji profesionalno ukvarjajo z internetom in povezanimi tehnologijami. Naj vas ime ne zavede - piknik ni namenjen samo "webmasterjem", ampak vsem, ki svojega dela ne morete opravljati brez povezave s spletom

Kot pišejo na uradni strani dogodka:

Letos se bo piknik preselil na novo lokacijo: prostor so nam ponudili v Čolnarni Trboje ob Trbojskem jezeru nedaleč od Medvod.

Organizatorji vam bomo, poleg jedače in pijače, pripravili pester spremljevalni program, tako da nikomur ne bo dolgčas. Na prizorišču bodo tako organizirane, če bo dovolj interesentov, tekmovanja v raznih športnih igrah, tisti, ki vam kaj leži na duši, pa boste po zgledu Speaker's Cornerja v Hyde Parka v Londonu dobili priložnost, da imate v Jekyll parku svojih pet minut, v katerem lahko, brez pravnih posledic, poveste vse, kar si sicer ne bi upali povedati naglas, lahko pa boste minute izkoristili tudi za to, da zbrani družbi predstavite svoj najnovejši spletni projekt.

Na Webmaster pikniku vedno iščemo tudi nove talente. Splet ima talent 2012 tako tudi letos vabi vse, ki imate zanimiv hobi ali talent, da nam ga predstavite. Udeležbo so že napovedali fantje iz skupine #wwwhbend, stari znanci Webmaster piknikov, ki so za letos pripravili koncert za sladokusce - predstavili se nam, bodo v unplugged različici. Če ste ravno pričeli z igranjem v na novo sestavljenem bendu ali se naučili žonglirati s keglji, se lahko prijavite na info afna internetmojster pika com.

V prvi vrsti pa gre za dogodek, ki spodbuja druženje in mreženje. Na pikniku bo tako vrsta priložnosti, da navežete stike s spletnimi strokovnjaki, tako da je udeležba obvezna za vse, ki želite vzpostaviti nove poslovne kontakte in osebno spoznati najbolj vidne predstavnike slovenskega spleta.

Prijavite se na Webmaster piknik

Vsak udeleženec plača simboličen prispevek 10 evrov za hrano in pijačo, prijavite se lahko na spletni strani wwwp.si

Poskrbljeno tudi za otroke

Letos pripeljite seboj tudi svoje otroke, igrala za njih prispeva otroška spletna trgovina

Spremljajte Webmaster piknik na tviterju

Spletni piknik boste lahko spremljali tudi na tviterju @wwwpiknik oz. prek oznake #wwwp.

Splet - Novice

27. 04. 2012 ob 15:51

Vas zanima naša ocena mobilnika, računalnika, navigacije, fotoaparata ...?

Želite biti obveščeni o novostih na strani?

Naročite se na Connect e-zin

Zadnje novice

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljno uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri