Skip to content

Nujno sem potrebovala pas za pravilno držo

Moja hrbtenica o njej bi lahko pisala in govorila cele dneve. Še kako se vedno bolj zavedam, da ko sem trenirala atletiko, sem tako poskrbela, da je moja hrbtenica bila brez bolečin. Ne morem vam povedati, da so sedaj moje bolečine vedno večje. Problem pa je moja kriva drža in nujno bi potrebovala pas za pravilno držo, ker bi se tako končno pravilno držala.

Sama vem, da bolečine izvirajo zaradi moje neprimerne drže. Enkrat nazaj sem si že kupila pas za pravilno držo, a ni bil dober, tako sem ga vrgla stran, ker mi ni čisto nič pomagal. Takrat sem obljubila sama sebi, da se bom opominjala in da se bom ravno držala. Seveda pa to ni tako, ker moje delo poteka od doma, me nihče ne vidi, kako grdo in sključeno se držim. Včasih rečem možu, naj me opominja na mojo držo, ker sama pozabim, spomni pa me bolečina. Vedno večje bolečine imam in ne vem, kako bom lahko s temi bolečinami živela še leta in leta naprej. Moram nekaj narediti. Že sem šla ponovno gledat, ali bi si lahko preko spleta kupila, kakšen dober pas za pravilno držo, a si ga nisem upala več, ker sem bila nazadnje razočarana.

Tako ne morem več, morala bom telovaditi vsak dan, mogoče bom morala tudi do zdravnika, da me usmeri, kako in kaj, tudi pas za pravilno držo si želim, samo, da bo dober in da me bo opominjal na mojo slabo držo. Morala bom malo poiskati po trgovinah, lekarnah, spletu. Ne bom smela gledati poceni pasov, ampak bom morala verjetno kupiti najdražji pas za pravilno držo, ker ta mi bo mogoče pomagal. Bolečine so vse večje, moja drža je vse slabša. Zadnji čas, da poskrbim za svoj hrbet. Če me bo rešil pas za pravilno držo, bom res vesela, ker me boli celotni hrbet.