Skip to content

Ko ti vitamin C resnično pomaga, da se boljše počutiš

Zadnje čase nisem točno vedela, kaj se dogaja z mojim možem, a neprestano je govoril, da se slabo počuti. Bolj ko sem ga spraševala, kaj je narobe, mi ni znal povedati. Potem pa sem vdela, da je začel jesti tablete vitamin C in da se je njegovo stanje začelo izboljševati. Zadnji čas, ker je bil res čisto odsoten, prav nič se mu ni ljubilo, hodil je kakor da noge in roke niso njegove in neprestano je govoril, da ima težko glavo.

Še vseeno je hodil v službo in tam mu je ena ženska, ki se ukvarja z prehranskimi dopolnili svetovala vitamin C, ker je res dober. On pa vitamini, nikoli si še ni kupil nobenega vitamina. Zato mi je bil zelo čudno, da je tokrat kupil vitamin C in ga tudi jedel. Ko sem ga vprašala, kako se počuti, je rekel, da bistveno boljše, da enostavno ne ve zakaj, ampak, da se končno boljše počuti in da vse kar je spremenil je bilo to, da je začel jemati vitamin C, ki ga je priporočala ena znanka. Želela sem vedeti, kateri vitamin C je, mogoče bi ga tudi jaz, tako za preventivo. Ko sem pogledala na škatlico, pa mi je bilo vse jasno, ko sem videla, da je notri šipek, ker vem, da ima šipek zelo veliko vrednost vitamina C. Več o vitaminu c preberite tukaj.

Videla sem, da so te tablete iz Italije, kar je tudi za nekaj prav, saj imajo Italijani po moje bolje vitaminske dodatke, kot pa mi. Prosila sem moža, da če lahko pokliče to žensko in tudi meni vzame ta vitamin C, ker sem videla, da je res dober. Sama sem takšna, če vidim, da ena stvar pomaga za dobro počutje, potem si jo z veseljem kupim. Seveda pa ima največji vpliv name izkušnja, ta je vedno dobrodošla in tokrat se je ta vitamin C, zelo dobro odnesel pri možu.