Skip to content

Oblikovanje obrvi kot permanentni make up

Le kdaj pride v poštev permanentni make up:

  • Če so vaše obrvi slabe in neopazne
  • Zaradi poškodbe
  • Sami ste si populili preveč obrvi

Vse to se da rešiti, kjer vam oblikovanje obrvi na podlagi permanentnega make up, obrvi naredijo spet takšne o kakršnih ste sanjali.

Tukaj ni nobene znanosti oblikovanje obrvi na podlagi permanentnega make izgleda tako, da manjkajoče dlačice dobesedno vrišemo med druge. Seveda se pred tem izbere pravilna barva, pravilna oblika in kakšna bo intenzivnost novega oblikovanja obrvi. 

Po dogovoru, kakšno oblikovanje obrvi si želite kozmetičarka začne z permanentnim make upom.  Ko je stvar zaključena je odvisno ali je to bilo veliko poseganje v obrvi ali pa se je popravila samo kašna malenkost, kakšen bo nov videz za vas v ogledalu. Nikar pa se ne bojte oblikovanja obrvi z permanentnim posegom, kajti predenj vam bodo to naredili vas bodo na vašo željo namazali točno tako, kot boste kasneje z to tehniko izgledali, tako da vas nič ne more presenetiti.

Dobra stran, ki zajema oblikovanje obrvi na podlagi  permanentne tehnike je ta, da vam bo videz zdržal od 2 do  let. Seveda je odvisno od različnih faktorjev, kot so:

  • Barve izgubljajo svojo intenzivnost
  • Bledijo
  • Na koncu popolnoma izginejo

Vendar vam takšno oblikovanje obrvi prinese lepe obrvi 2 do 6 let, to pa je je nekaj za kar je vredno narediti to tehniko. Sama nisem za to, da ekstremno posegate v to tehniko, če pa so trajne napake na obrveh, pa je takšno oblikovanje obrvi še kako za željeno. 

Še kako dobro, da poznamo to tehniko, kajti velikokrat se zgodi, da so naše obrvi trajno nepravilno oblikovanje, so brez dlačic zaradi poškodbe in prav to oblikovanje obrvi nam lahko povrne videz naših lepih obrvi, kot smo jih imeli včasih. Je pa res, če so vaše obrvi lepe, te tehnike oblikovanja obrvi ne potrebujete.