Skip to content

Poskrbite za živčevje in uživajte B kompleks tablete

Včasih se mi zgodi, da mi trza en del obraza, vem, da je to živčevje, takrat se pošteno ustrašim, da mi ne bi na obrazu kaj odpovedalo. Doma imam zato vedno B kompleks, ki ga redno jemljem, ko se mi to pojavi. Niti ne premišljujem, ali bi jemala B kompleks ali ne, enostavno ga takrat jem. Da bi šla do zdravnika, se mi ne zdi smiselno, ker sem enkrat že bila, pa mi ni mogel prav nič povedati, niti mi ni nič svetoval. 

Dolgo nazaj sem bila operirana za ušesom in od takrat naprej imam tam čuden občutek na koži, ta predel kože je kar občutljiv, lahko bi rekla da je tam živčevje občutljivo. Tako sem še toliko bolj pozorna na vremenske razmere, ker sama osebno mislim, da vplivajo na to, da mi včasih obraz trza, če me dobi kakšna močna burja ali pa prepih. Pozorna moram biti na te stvari.

Sama nimam medicinske podlage, da bi si znala pomagati drugače, tako si za živčevje pomagam tako, da si vzamem B kompleks, za katera imam občutek da mi pomaga. Če ne drugo, mi povrne energijo. Vzamem ga vedno v lekarni, ker se mi ne ljubi iskati po medomrežju, kateri vitamini so dobri in kateri slabi. Jaz enostavno zaupam njim.

Vem pa, da je živčevje še kako pomembno in če bi me mogoče koža na obrazu še bolj bolela, bi zagotovo stopila do zdravnika, ker bi se preveč ustrašila. Oni že vedo, kaj se mora narediti. Ljudje vse več vedo o svojem zdravju in jim je bistvenega pomena, tako kot je meni živčevje, kajti sama dobro vem, kako me včasih skeli koža za ušesom in mi ni prijetno, ko pa me začne nekaj špikati po obrazu pa še toliko slabše. Ja, poskrbite tudi vi za svoje živčevje in občasno vam ne bo škodilo, če boste vzeli B kompleks.