Skip to content

Povečanje prsi sem uresničil svoji ženi

Že od nekdaj, ko sva se spoznala, sem vedel, da jo njene majhne prsi motijo in da bi si takoj naredila povečanje prsi, kajti resnično se ji je poleti, ko vse ženske nosijo majčke na izrez in kopalke poznalo na samozavesti.

Je pa moja žena vedno poskrbela prej za druge, kot zase. Tako je vedela, da si mora prej ustvariti družino in da bi si potem dala naredit povečanje prsi, kar bi jo izredno osrečilo. Veste pa, da nas življenje vedno preseneti in tako je tudi njo. Ko so se nama rodila dva otroka, se nama je račun kar zmanjšal in denar, ki ga je imela pri kraju za povečanje prsi je kopnel. Jaz sem to vedel, ona pa kar naenkrat povečanje prsi ni več omenjala, ker je vedela, da nima dovolj denarja.

Vedel sem kako si to želi in resnično si je to zaslužila in želel sem ji to uresničiti. Pa sem se pozanimal, ker sem vedel k kateremu kirurgu gre in poravnal stroške. En dan sem ji rekle, da greva na kosilo in peljal sem jo na dogovorjen pregled k kirurgu. 

Ko je ona videla kje je je jokala od sreče, tako je bila srečna da se ji bo želja za povečanje prsi uresničila. Objela je mene in potem še kirurga.

Danes je srečna, povečanje prsi je bilo narejeno kot je treba in njen nasmeh ne gre iz obraza. Jaz pa sem srečen z njo, kajti to je moja lepa žena, ki so zasluži najboljše in še enkrat bi ji povečanje prsi plačam čisto sam, samo da lahko živi srečno in nasmejano, ker je to ona in je moja žena, ki jo ljubim do nebes.

Če si dovolj želimo, se nam bo to uresničilo, zapomnite si to, kako se bo uresničilo pa se ne ve, tako kot se ni vedelo, kako se bo odvila zgodba želje moje žene, da bo enkrat doživela povečanje prsi, ki si jih je tako zelo želela.